Hotellprofil:  

Vi är en klassisk Herrgård som består av 5 olika hus med olika upplevelser. Vi anser oss vara bäst lämpat för större familjesammankomster, semestersällskap, träningsgrupper och konferensen som kan tänka sig att klara sig själva under vistelsen. Alla hus har eget kök och allt man behöver för en härlig vistelse. Dvs självhushåll.

Vad vi är extra bra på!:

Då vi är ett relativt litet ställe där varje grupp är helt själva i det eller de hus man hyrt så kan vi hantera personliga önskemål. Inget är omöjligt eller för svårt, och vi älskar utmaningar! Testa att slå oss en signal och se vad vi kan erbjuda. 

Vår service under vistelsen:  

Aspa har ett "självservice-koncept" vilket innebär att vi inte alltid har någon personal på plats under er vistelse. Vi är ett gäng medarbetare som arbetar dagligen i princip dagligen och kan hjälpa till om det är några frågor. Ni kan alltid nå oss på telefon, sms eller mail. 

Varför ska man besöka just Aspa? 

Främst för att njuta av det goda livet... att rå om varandra och få tid att mötas i vacker miljö. Naturen är slående vacker både sommar vinter och vår med trollska Tiveden & Vättern som närmsta granne. Rummen är inredda i klassisk herrgårdsstil, och köken ni har till ert förfogande inbjuder till härligt umgänge runt grytorna.

Incheckning

15:30 alla dagar. Kontakta oss om Ni vill ha tillgång till rummet tidigare så gör vi vad vi kan för att tillgodose Era önskemål.

Utcheckning

10:00 alla dagar om inget annat avtalats. 

Hundrum:  

Ja, sex stycken med samma standard som övriga rum. 

Internet: 

Ja, det finns på hela anläggningen bortsett i ett av våra hotellhus (handelshuset). Internet är kostnadsfritt, via telia Homerun. Fråga om kod vid ankomst.

Restaurang: 

Ingen öppen restaurang finns. (maten lagar man ju vanligtvis själv på Aspa) Däremot så finns flera bra alternativ i närheten. Vill man ha hjälp med catering så finns det flera bra samarbeten. Ring för förslag.

Geografisk information: 

På toppen av Vättern nära Askersund. Inom 2-3 timmars bilfärd når vi Jönköping, Linköping, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Karlstad och Västerås. 


tel: 070-319 08 08  -  epost: info@aspaherrgard.se